Українська Презентаційне обладнання.

Сайт знаходиться в стадії розробки
Вибачте за спричинені незручності!!!
uk
ru
  Главная О компании Доставка и оплата Статьи Контакты  
  Каталог товаров:
Презентаційне обладнання
 Дошки трьохелементні
 Дошки одноелементні
 Дошки оборотно-пересувні
 Коркові дошки
 Дошки маркерно коркові
 Фліпчарт
 Скляні дошки
 Інші дошки
 Аксесуари
Проекційне обладнання
 Інтерактивні панелі
 Інтерактивні дошки
 Мультимедійні проектори
 Екрани для проекторів
 Документ-камери
 Кріплення для проекторів
 Указки
Меблі
 Шкільні меблі
 Меблі для дошкільних закладів
 Корпусні меблі
 Ліжка
 М'які меблі
 Ортопедичні крісла
Ноутбуки та комп'ютери
 Ноутбуки
 Планшети
 Монітори
 БФП
 Принтери лазерні
 Принтери струменеві
 Ламінатори
 Знищувачі документів
 Біндери
 Електроживлення
 Мережеве обладнання
 Внутрішні SSD
 Аксесуари до ноутбуків та ПК
Матраци ортопедичні
 Матролюкс
 Аксесуари для сну
Одяг взуття аксесуари
 Гаманці портмоне
 Рюкзаки
 Одяг
 Сумки
 Окуляри сонцезахисні
Телевізори
Стійка презентаційна для плазм та ЖК
Дрібна побутова техніка
 Техніка для кухні
 Кліматична техніка
 Машинки для стрижки катишків
 Ваги підлогові
Спорт та захоплення
Краса, здоров'я, догляд
 Машинки для стрижки
 Епілятори
 Зубні щітки
 Тримери
 Електробритви
 Плойки
 Манікюр та педікюр
 Масажери
Аксесуари для ванної
Акустичні системи
 Навушники
Освітлення
Товари для дому
Віртуальна реальність
Інструменти та автотовари
Фото та відеотехніка
 Фотоапарати
Товари для дітей
 Творчість та розвиток
 М'які іграшки
Відеоспостереження
Торгове обладнання
  Новинка!
Интерактивная доска Newline R3-800
Интерактивная доска Newline R3-800
Цена: 770,00 USD
 
  Лидер продаж!
Флипчарт на треноге 65х100 см.
Флипчарт на треноге
65х100 см.

Цена: 1490,00
 
 

Презентаційне обладнання.

Презентаційне обладнання та його визначення.

Сучасний діловий світ неможливо уявити без сучасного презентаційного обладнання. На сьогоднішній день презентаційне обладнання стало не просто забаганкою, а швидше необхідністю. У наш час, коли технологічний прогрес зробив крок так далеко - неможливо уявити гарну презентацію без презентаційного обладнання. Інформація сприймається набагато краще, якщо доповідач не просто розповідає, а робить наглядну та цікаву презентацію інформації. Для візуалізації інформації використовується презентаційне обладнання. Презентаційне обладнання потрібне як в сучасних офісах, так і в навчальних закладах, конференц-залах і т.д. Використання презентаційного обладнання робить будь-який виступ більш яскравим і незабутнім.

Презентаційне обладнання представляє собою досить велику групу різних пристроїв, за допомогою яких можна візуально продемонструвати інформацію.

Простий наочний приклад зображення - це малюнок або напис, який робиться вручну на дошці для малювання. Більш складні технології передбачають створення зображення за допомогою сучасних електронних графічних засобів.


Різновиди презентаційного обладнання.

Найбільш простим презентаційним обладнанням є офісні дошки для малювання маркером. Основне призначення дошок - відображення інформації вручну за допомогою маркера або крейди. Це досить-таки широкий клас презентаційного обладнання. До нього відноситься відома трьохелементна шкільна дошка для малювання маркером або крейдою, яка є невід'ємною частиною кожної шкільної аудиторії і відіграє величезну роль у навчальному процесі. Також є одноелементні дошки для малювання маркером, застосування яких доцільно в невеликих навчальних аудиторіях, дитячих закладах, офісах.

До цього класу презентаційного обладнання також відносять магнітні дошки для малювання, крейдяні або маркерні дошки, фліпчарти, поворотно-мобільні дошки, коркові дошки для оголошень (інформаційні дошки). Фліпчарт - це переносна, магнітно-маркерна дошка, яка має невеликий розмір і встановлена на триногу або підставку. Фліпчарти та поворотно-мобільні дошки призначені для наглядної демонстрації інформації, коли існує необхідність часто переміщати дошку для малювання.

Коркові дошки використовуються для закріплення будь-якої інформації за допомогою кнопок або шпильок. Вони допомагають в організації робочого процесу, з їх допомогою інформація не буде загублена, або пропущена. Такі дошки використовуються в школах, в сучасних офісах та вдома.

Більш складне презентаційне обладнання, при виготовленні якого застосовуються сучасні технології, є проекційний екран, мультимедійний проектор та інтерактивна дошка. Проекційні екрани призначені для відображення інформації за допомогою мультимедійного проектора. Використання мультимедійного проектора та проекційного екрану дає можливість продемонструвати під час презентації графіки, таблиці, рекламні ролики, що зробить презентацію більш яскравою і такою, що неодмінно запам'ятається.

Прекрасним варіантом для навчальних програм, семінарів, ділових нарад і презентацій є інтерактивна дошка, яка покращить ефективність подачі інформації. Інтерактивна дошка - це сенсорний екран, який працює як частина системи, до якої входять комп'ютер і проектор. Інтерактивна дошка дає можливість демонструвати відео, слайди, малювати, креслити різні схеми, може використовуватись як звичайна дошка для малювання маркером, під час виступу можливо робити позначки, змінювати і зберігати їх у вигляді комп'ютерних файлів.


Презентаційне обладнання - запорука успішної презентації.

Сьогодні презентаційне обладнання встановлюється в кожному офісі, у навчальних закладах, використовується для проведення конференцій, тренінгів, семінарів, а також у сфері розваг. Застосування презентаційного обладнання підвищує інформативність і ефективність презентації, доповіді, тренінгу тощо. У процесі завоювання нових покупців, для укладання угод з партнерами, саме якісна, яскрава та неодмінно цікава презентація може зіграти величезну роль, особливо в нинішніх умовах жорсткої конкуренції. Тому презентаційне обладнання допоможе провести просто незабутню презентацію.


При перепечатке статьи активная ссылка на https://tradefort.com.ua обязательна.

 
  Лидер продаж!
Доска школьная трехэлементная
Доска школьная трехэлементная 100х300 cм
 
  Полезные статьи:
 
  Лидер продаж!
Стол ученический 2-местный антисколиозный с полкой регулируемый по высоте (№4-6)
Стол ученический 2-местный антисколиозный с полкой
регулируемый по высоте(№4-6)

Цена: 901,00
 
2007-2024 ©
tradefort.com.ua
все права защищены